Solar 2020
НДК, 31 октомври, 22:00, 50 лв. от epaygo.bg
От Yalta Club обещават, че няма да правят никакви компромиси с качеството. Зад пулта и зад маската застава Шарлот де Уит, за която знаем, че не спи, а в мозъка є вибрират електронни пулсации, които пренася по цели континенти и класации. Даже си има награда за техно артист, а към прогресиите є се присъединява Dax J със суровото си, безкомпромисно техно. Към тях се закачат още Hot Since 82, Lubo Ursini и Juan Alvarez.
Halloween at EXE CLUB: Horror House
EXE, 31 октомври, 22:30, 20 лв.
Джордж Привати е резидент на elrow и влиза в EXE, за да се пробва да ни изплаши, но сме убедени, че накрая просто ще танцуваме под неговите бийтове. От клуба ще се постараят да трансформират мястото в нещо зловещо, за да събудим всичките си кошмари. Идват и Peppou, ELECTRIKSOUL и Vanina.
Platinum Halloween vol. III
31 октомври, 21:00, вход свободен
В града се промъква едно зловещо парти по берлински, което ще се помести няколко километра над Симеоново в призрачен хотел, който е запустял от години. Има озвучителна система, дискотечно осветление и добър бар, но препоръчват, ако имате изостанал алкохол вкъщи, да си го вземете. Без костюми не пускат, а всичко, от което имате нужда, е малко кураж.
Funk you Halloween
Micro, 31 октомври, 22:00, 10 лв. от residentadvisor.net
2 тематични зали, 2 концептуални бара, 1 тиха зона за разговори и много музика в стил фънк, олдскул диско, ню диско, соул-хаус, гаражна електроника, фючър хаус. Единствената им забрана е свързана с цигарения дим, но знаем, че мистичното настроение зад черните им врати дебне отвсякъде.