EXE
Карантина е темата в новия клуб на Шипка 6, където срещу 15лв французите Amine Edge и Dance ни заразяват с техно бийтовете си след 22:30. Надяваме се на фотограф в чил зоната, защото със сигурност ще има много хора под прикритие, заслужаващо снимка. 0882 33 2222 е кодът за резервации.
YALTA CLUB
Как ви се струва комбинация от най-доброто от предишните партита на клуба Zombieland и FreakShow плюс допълнителни декори и музика от испанците Vagabundos в Арена Армеец? Звучи като бъдете там в 22:00 с 40лв за обикновен билет и 80лв за VIP, които се продават на eventim.bg и се подаряват в инстаграм – проследете нишката от @yaltaclubofficial.
CARRUSEL
Емблематичното Neon Shame Party добива по-зловещ оттенък, защото на песните на Бритни, Мишо Шамара и Майкъл Джексън танцуват върколаци и вещици с начало 22:00 срещу 15лв на входа. За сигурно влизане обаче е хубаво да завъртите един телефон за резервация на 0877 078 080.
PM
Мотото тук е Saw, така че може да се появи и самият Пъзел на колелото си, но няма страшно – никой няма да ви кара да си режете крака с трион. Vasquez и Steven завъртат дисковете в 22:30, а входът минава през резервация на justbook.bg/@PMclub.
ПЕТЪК
Предложението на бара е примамливо, защото без вход навлизаме сред златни рап хитове, подбрани от Xonic и Rud Fellah. Започват в 23:00, а за всеки с костюм има по безплатен шот, тоест не се скатавайте.
TERMINAL 1
За 7лв клубът ни пуска при диджеите DoLittle и FeeL, от които се очаква ужасяваща рокенрол + аренби селекция с начало 22:00.