Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

H A L L O W E E N G I V E A W A Y. Подарявам 2 VIP билета за Halloween X: The Night No One Goes Home с @cadenzavagabundos, @magikluciano, @michel.cleis и @liuboursiny. Ето какво се иска от теб: – харесай това видео и последвай @liuboursiny и @yaltaclubofficial; – тагни в коментар към този пост човека, с когото искаш да отидеш на партито; Можеш да участваш с неограничен брой коментари, стига всеки от тях да е уникален, тоест да тагнеш различен приятел в него. Играта е отворена до 23.59 часа на 27 октомври, а победителя ще изтегля в рамките на 24 часа след края й. Задължително условие, за да се включиш, е да имаш навършени 18 години. #halloweenxcadenzavagabundos #thenightnoonegoeshome #halloweenxyaltaclub #yaltaclub #doingitbettersince1991

Публикация, споделена от Liubo Ursiny (@liuboursiny) на

Ако още се чудите "къде сме на Хелоуин" и "какво сме на Хелоуин", и двата въпроса получават отговор, когато се отбиете при актрисата Лина Роскин или модела София Маровска в инстаграм. И двете първо плашат, а после подават VIP билети за грандиозния Halloween X Cadenza Vagabundos, докато Биляна Славейкова предлага ди ви дегизира в подходящия костюм, Иван Валериев е готов да ви гримира и фризира, а Даниела Йорданова – да ви фотографира. Следете ги изкъсо, за да участвате в играта, а сега по същество за партито.


От двестатина човека, две маски от Ку-Ку магазин и няколко тиквени фенери, хелоуинското парти на Ялта еволюира до мащабен ежегоден ескапизъм за хиляди маскирани фенове сред внушителни декори и страхотна мултимедия. "Първото издание беше много скромно, но на следващата година бяхме по-подготвени – напълнихме клуба с изсъхнали дървета и листа по пода и преобразихме градината с надгробни плочи и бутафорни гробове", разказва Илиян Дянков, който е творческия директор на страшната поредица. "Когато всичко трябва да се случи в рамките на 48 часа, няма място за грешки", допълва го резидентът на клуба Любо Урсини, според когото цялостната визия на партито, комбинираща филмови и театрални декори, е много сложна за изпълнение, заради хиилядите технологични детайли.
Изоставен лунапарк с работеща въртележка, деветметрови кули за замъка на Дракула, апокалиптична пирамида от времето на маите, кървави фонтани и демонични клоуни, които черпят гостите с карамелизирани скакалци – това са само част от реализираните идеи на Илиян. "Замъкът на Дракула бе измазан с истинска мазилка от екип, който реставрира фасадите на София. Имаше и истински фонтан в центъра на градината. Всичко това само за една вечер заради идеята да поставим хората в максимално реалистична среда." Авантюризмът му е споделен и от компаниите, с които работи, и от гостите на партито. Илиян и Любо няма да забравят онези парти хора, които отиват да измерят вратите с рулетка, за да проверят дали ще могат да влязат вътре с костюмите си или пък истинската линейка, която изведнъж спира пред клуба, изважда се окървавен човек на носилка, разбутва се цялата опашка, влиза се директно на дансинга и без много обяснения участниците стават част от купона.
Марк Найт, Виктор Калдерон, Пако Осуна и Zombie Boy са някои от гостите през годините и много хора пазят спомени от преживяването, като често искат повторение на тези емблематични събития. Клубът обаче не обича да се повтаря, затова ще събере най-доброто от изоставения Zombieland в Ялта и паметното Freak Show в Интер Експо Център, смесвайки го със сериозните декори на Luciano, Michel Cleis и Cadenza Vagabundos, които пристигат от Мадрид за първото си тематично хелоуин парти. Историята на Vagabundos (скитници на испански) започва с желанието на Luciano да представи артистите от лейбъла Cadenza Records с партита, които отговорят на представата му за пълно потапяне и изживяване с музиката им. Първото подобно парти е в клуб Pacha на остров Ибиса преди осем години – да видим какво ни носят сега в София за Вси Светии.

Halloween X Cadenza Vagabundos е на 31 октовмри от 22:00 в Арена Армеец
Билети: 40лв обикновен и 80лв VIP от eventim.bg