Всички деца обичат приказките. Но какво мислите за играчка, която чете на детето 12 от най-любимите класически детски приказки. Хензел и Гретел, Малката Русалка, Грозното Патенце и Принцесата и граховото зърно са само част от изненадите в книжката на iPEN Разказвач на приказки. Писалката започва да чете приказката, щом детето сканира кода от страничката на книжката с върха на писалката.

Thinkle Stars предизвиква малките математици да надградят познанията си в събирането, броенето, сравняването на числата и решаването на разнообразни математически задачи.
Ако детето Ви обича математиката и числата, iPEN Забавна Математика е най-подходящия подарък.

Знаете ли какво е вашето IQ? Сега може да го проверите с IQ Игра с Въпроси, интерактивна игра с 24 образователни карти и общо 480 въпроса от разнообразни теми. Играчката е подходяща за деца от 4 до 12 години.
IQ Игра с Въпроси ще провери знанията на малките любознайковци за: космоса, застрашените животни, птици, морски обитатели, правопис, математика, логически игри, национални забележителности, флагове, географски карти, световни костюми, пътни знаци и още много.
Някои от въпросите на IQ Игра с Въпроси са предизвикателство и за възрастните, затова проверете своето IQ с Thinkle Stars.
Ако отговорите на 20 последователни въпроса, играта ще Ви възнагради с музикални аплаузи.