Йога от вкъщи

Покрай новото нормално домът освен дом за много хора се превръща и в офис, а наред с това опциите за раздвижване (ако не заради пандемията, то заради все по-сърдитото време) са все по-ограничени. Но няма страшно. Трябва ви само едно килимче или одеяло, 15 до 30 минути и малко вяра в собствените ви способности. Йогата днес е само на клик разстояние в YouTube, а по-долу изброяваме любимите ни 3 канала.

Boho Beautiful

Джулиана и Марк Спиколук умеят да вдъхват спокойствие и да демонстрират, че тялото ни е способно на много с изглед от най-внушителните земни точки. Ин йога, сутрешна йога, пилатес, медитация и много други вдигат ръка от екраните, за да им отделим качествено време и калории. По най-търпеливия начин ни въвеждат в здравословния си и безопасен за тях и природата начин на живот. Само с един поглед и с цялата позитивност, която извира от тях, сме готови да забравим за сочния бургер и вкусните му викове от кухнята. Намираме ги тук.

Yoga with Adriene

Адриен разпъва килимчето си и сяда на него с йога според нуждите ни – да събудим артиста в себе си или пък да спрем да сме мъртви отвътре, вариантите са минимум 600. Всичките ѝ програми варират от сесии за начинаещи до такива за много напреднали и с тях отпускаме болки в кръста или заздравяваме мускулите, докато ни е уютно вкъщи.

Body Positive Yoga

"Йога за позитивно тяло е йога с ниско напрежение, за големи тела, скърцащи стави и начинаещи. Преподава го голям йогин с "голяма асана" и голямо сърце!", пише в късата биография на Body Positive Yoga. Този канал е перфектен, ако ви липсва увереност. Докато споделя трикове за йога извивки, с които да адаптирате тялото си, Амбър Карнес разказва за собственото си пътешествие, което трансформира живота ѝ и обръща изцяло преценката ѝ за себе си в собствените ѝ очи.