Красимира Хаджииванова & Елисавета Белобрадова
Копирайтърките зад книгата Да оцелееш като родител и сайта за майчинството maikomila.bg движат и кампанията Оле Мале, подпомагаща майките на деца с увреждания. На форума двете напомнят, че промяната идва, когато сам си помогнеш.

Любомир Янчев
За важността да имаш топки говори програмистът, който на 17 коди първия си домашен иконом, а на 20 – устройството за управление на климатици Мелиса, довело до цяла армия джаджи за умен дом. Вече CEO на успешна тех компания, Любо двукратно говори на TEDx. Тоест знае как се ангажира публика.

Любен Георгиев
Бил е шофьор, йога инструктор, продавач на вълнени одеяла по морето… Сега обаче е "бунтар-експериментатор" – с Кариера с кауза, сдружение Ре-Акт и още проекти подобрява социалната ни система и буди гражданското ни самосъзнание. На Ключ идва с мотото Животът е пиеса – или печелиш, или учиш.

Димитър Горанов
Започва с таекуон-до, а с научените оттам дисциплина и борбеност после бързо дръпва в брейк танците. B-boy никът му Fling подсказва що за птица е – мята се в нещата с главата напред, а в събота споделя защо битката на битките е да се опознаеш и приемеш.

Биляна Вутова
Психолог, създател на техники за себепознание и личностно развитие. Също директор на фондация Има начин и вожд на кампанията Изплети топлина, които сгряват дните и душите на хора без дом. В събота я слушаме за доброволчеството и филантропията като път напред за цялото ни общество.

Иван Господинов
Да хакнем образованието е темата му на Ключ, а поканата за форума идва след награда за иновации в сферата и позиция в 30 под 30 на Forbes. За какво? Иван е част от дигиталната платформа Khan Academy, която с безплатни уроци, задачи и инструменти бута и учениците, и учителите ни нагоре.

Благовеста Пугьова
Времето изтича по-бавно, когато го подаряваш, ще ни убеди Блага или Човекът на годината според БХК. Признанието идва за работата ѝ по Подарете книга – мощна доброволческа мрежа, даряваща време и приятелства на сираци.

Янита Кирова & Ива Лапатова
Заедно завършват Пантомима в НАТФИЗ, а днес в Кардиологичната болница ги знаят като Куку и Пипи, които със смехотерапия озаряват престоя на пациентите в детското отделение. На Ключ ни светват за вълшебството в това да си медицински клоун.

Форум Ключ е на 31 март от 13:00 до 18:00 в Théatro
Още информация, безплатна регистрация и спонсорски билети по 10/20лв на forum-klyuch.info