преди бурята
Разбира се, можете спокойно да загрявате вкъщи с хубава бира в ръка и Back in Black, усилен докрай. Но ако предпочитате по-масовите събития, в събота вечерта се насочете към клуб Angel Heart (бул. Тодор Александров 20). Там под вещото ръководство на М.О.S. Krindo и V.T. ще бъде представен саундтракът на Железният човек 2, изкован изцяло от AC/DC. Освен смазващ рок ще вървят кадри от филма плюс лайв записи на австралийците. Началото е в 20:00, за вход пригответе 5лв.

в разгара на бурята
Тръгвайки към стадиона не забравяйте да проверите дали билетчето е настанено в предния ви джоб – историята познава множество концертни трагедии, причинени от нехайство. Оставете колата пред вас – както обикновено, движението на автомобили около стадиона ще бъде затруднено или никакво. Но пък ключови линии на градския транспорт (включително метрото) ще работят в специален режим и с удължено рaботно време – ще се приберете спокойно вкъщи. Вратите отварят още в 15:00, като влизането ще става чрез 9 пункта, а за улеснение около Васил Левски ще има и подробни карти с обяснения къде да търсите своето КПП. Онези от вас, които не са достигнали заветната 18-годишна възраст, ще трябва да пристигнат с родител или придружител под ръка – помислете отсега кой ще бъде това. Вътре всичко е ясно – ще има бира и класически рок в легендарни количества. Дори няма да преповтаряме кои са най-великите парчета на AC/DC – това го знае всяко хлапе.

след урагана
В повечето важни рок барове из града несъмнено ще звучат Highway to Hell и Whole Lotta Rosie до рано сутринта – можете да отскочите дотам, ако тежките китари на братята Ангъс и Малкълм Йънг не са ви стигнали. Времето също се очертава хубаво – можете да релаксирате и на някоя пейка в парка. Едно е сигурно – този концерт ще си припомняте и преразказвате дълго след 14 май.

AC/DC са на стадион Васил Левски, 14 май, 21:00, 75/130лв от eventim.bg