Кожа завинаги.

"Толкова е трудно да намериш дори точните метални елементи", казва ни Мариана Атанасова, докато чертае пред нас пътя си от нулата до първите готови чанти от бранда си M.Point. След години опит в козметичния бранш, тя премества фокуса на естетското си око върху това сама да създава красота, а идеята да е под формата на чанти идва в разговор с приятелка преди година. Ден по-късно Мариана вече е в дълбокото на този занаятчийски бизнес, в който се ориентира от уста на уста, докато намери чак в Италия хубави естествени кожи (защото кожената чанта е вечният аксесоар, който тя самата най-цени), опитни технолози, които да скроят моделите ѝ и цех, който да разполага с машината, способна да ушие дъното тип плик на M.Point. "Ами, М и точка", въздъхва един ден Мариана след дълго търсене на име за бранда си, а финото лого (от Маргарит Ралев), днес вече стои върху чанти с майсторска изработка, изчистена геометрия и изпипани детайли, които винаги ще ви откроят от масата. Докато ветрилото от модели на марката се разширява, избираме три, достойни и за улиците на Милано.

Фина пудра

Няма нищо по-красиво от голата кожа през лятото и това не важи само за раметете и глезените ви. Чантата в цвят "nude" никога не е незабележима – тя просто не умее да се натрапва, докато добавя елегантност във визията ви. Моделът може да е със сив велур отвътре, или пък с червен, ако все пак търсите дискретен магнит за погледи.

Ярка зебра

Нито една зебра не е пострадала, за да разхождате този див екземпляр из града – принтираната кожа с косъм е ярешка. Останалата част от тялото на чантата е от тъмнокафява гладка кожа, дръжките изпъкват в малиново, а ако се чудите луксозна, ексцентрична или модерна е тази голяма красавица, и трите отговора са верни.

Жълто мини

Спира в ръката ви в онези моменти, когато нямате нужда от огромна чанта за всичко. Мини моделът е висок само 25см и крие тъмносин велур под яркожълтата си кожа, а ако гардеробът ви пита за друг цвят, вариантите са розово, корал, светложълто, зелено и тъмносиньо. Помпоните са комплимент, пред който може да изберете и фишу.

Разгледайте всички чанти M.Point на @M.PointBrand във фейсбук