Предимства на лазерната епилация


Представяте ли си ей така като с магическа пръчка да можете бързо и лесно да се отървете от нежеланото окосмяване? Това е мечтата на всяка жена. Но възможно ли е, има ли такъв метод, който да отстрани веднъж завинаги космите и да ни спести дискомфорта от наболите косъмчета? Съвременната дерматология и козметика ни предлагат наистина доста варианти за обезкосмяване, но най –ефективно към настоящия момент е прилагането на лазерна епилация. Това е модерна технология, която през последните години предизвика небивал интерес от страна на дамите. С усъвършенстването на метода той става все по-популярен, достъпен и максимално ефективен в борбата с досадните косми. А
предимствата на лазерната епилация са наистина в пъти повече от тези на другите алтернативни и познати методи за отстраняване на окосмяването. Ето и някои от тях:

При лазерната епилация се гарантира трайно обезкосмяване

Това определено се харесва на жените, които по природа са малко по-космати и е истинско изпитание за тях да поддържат своята кожа гладка и мека.

С използването на метода лазерна епилация се елиминират до минимум кожните раздразнения, алергични реакции като зачервявания и грапавина на кожната повърхност.
Това на практика е най-безболезнения метод за отстраняване на нежеланите косми. Реално жените са готови да понесат всякаква болка само и само да кажат „Сбогом!“ на наболите косъмчета, но пък предимството на лазерната епилация, че не предизвиква никакъв дискомфорт по време на процедурата.

Освен че е без болка този метод за отстраняване на косми е доказано и най-безопасния за здравето. След провеждане на всяка една процедура пораженията върху кожата са минимални и бихме казали дори несъществени, в сравнение с агресивната намеса на кола маската, самобръсначката и обикновения епилатор. Лазера действа противовъзпалително и именно поради тази му функция не предизвиква никакви странични ефекти.

Не на последно място ще отбележим, че лазерната епилация е всъщност единствения вариант за истински дълготраен ефект върху отстраняването на окосмяването както при жени така и мъже.

Разгледайте всички варианти за естетична дерматология.