Лято с аромат на цветя с TATRATEA

Жълтото е цветът на това лято, жълти са и бутилките, които привличат вниманието ни вече няколко месеца в някои от любимите ни барове и места в столицата. Сега вече е ясно, че в тях се крие новият лимитиран вкус на TATRATEA 47% Flower Tea, затова в последния уикенд на август се отправяме към покрива на Kitchen 59, за да отпразнуваме идването му.

През целия уикенд от 25 до 27 ни очаква много музика и коктейли, приготвени от някои от най-добрите бармани. В тяхната основа е новият флорален вкус на TATRATEA, който се отличава с изключителна колекция от внимателно подбрани цветя. Включва седем полски цветя, седем цветя от храсти и седем цветя от дървета.

Забавлението е гарантирано и трите дни, като в петък за музиката се грижи DJ Jekkie, в събота зад пулта застава DJ Coolblue, а в неделя ни очаква вълнуващ пърформанс на живо от Metaformoza. Независимо от деня, зад бара ни посреща Иван Дяков, посланик на бранда и домакин на събитието, който е готов да забърка невероятни коктейли и да впечатли с най-различни комбинации от вкусове. Нови вкусове опитваме и на 26-и, когато редом до него застава и гост-барманът Вато.

Дрескодът е яркожълто, като ни очаква тематичен коктейл за добре дошли и много изненади през всеки ден от партито. Входът е свободен.