Любим магазин

Колекцията от списания е най-тежкото нещо в библиотеката ни! Споделяме ви го в точния момент да повярвате отново в тях – когато по света се появяват купчини малки и огромни идеи, опаковани с вкус, написани с ум и направени за бавно четене, вместо за скролване на крак. Ето ги трите, за които се абонирахме последно.

In Clover

Ако Kinfolk се беше родило в мъгливия Лондон, щеше да бъде нещо като In Clover. Списанието излиза изпод молива на журналист, който се изплъзва от бързите води на писането за мода, за да разказва дълги истории, да показва жестоки снимки и да говори за удоволствията на живота, когато пред лицето ти няма екран. Само на втория си брой вече се продава на два континента и в над сто книжарници, така че не само ние го намираме за уау. Вдигаме шестица за интервютата им с хора, които работят с ръцете си, рецептите и модата (от някои призвания няма как да избягаш напълно). Четири списания годишно струват £20, взимаме ги от readinclovermagazine.com.

Yen

"Къщички на дървета, изоставени градове, интервюта, мода и още" – това е само в последния им брой, тук са се събрали хора с широки интереси. Харесват още музика, интериорен дизайн, кино и добра литература. Освен ако не прочетете специално откъде е тръгнало, никога няма да заподозрете, че корените му са в класическото женско списание. Взимат най-добрите му части (храна, интервюта, мода), изтръскват глупостите (пикантни истории и съвети за диети) и ето го новото Yen – умно списание с тънък хумор, което знае как да живее и да обзавежда дома си в суров бетон, докато слуша най-добрата нова музика. Абонаментът за година включва шест броя и е $70 – на yenmag.net.

Suitcase

Във вътрешността си този куфар има всичко, което бихме опаковали и за седмица, и за месец. Главната дестинация е самото пътуване, което минава от точка А, в идеи къде да отседнеш, до точка Б, в съвети какво да чуеш, опиташ и видиш, когато си там. Всичко това е в такава опаковка, че мед ти капе – няма шанс да видите лоша снимка, все пак другият фокус е стилът (и на снимане, и на живот, и на обличане). Абонираме се, за да разгръщаме този лукс на хартия и да чертаем наум карти с почивки – които, между другото, не излизат задължително скъпо, има и списъци за бюджетен Ню Йорк или Париж. Срещу £25 абонамент получавате четирите списания годишно и изданието им за таблет – на suitcasemag.com.