Любимото ни кучешко парти се завръща – Dog Fest 7

Знаем, че от време на време всеки се нуждае от поне един ден за почивка и забавление, това не е по-различно и за нашите четириноги приятели. Разчистваме си ангажиментите на 16 юни, когато ни очаква Dog Fest 7 – ден, посветен на нашето куче.

Колкото и време да споделяме с нашите любимци, то никога не е достатъчно,затова в средата на юни се запътваме към най-голямото и вълнуващо кучешко парти-фестивал, което и тази година ни очаква след 12:00 ч. в Кучешката градинка, Южен парк 2 (зад Парк Център).

Dog Fest е организиран само и единствено с мисъл към нашия домашен любимец, затова изненадите този ден са за него. Какво ни очаква?

За пореден път в рамките на кучешкия фестивал можем да открием разнообразие от продукти и услуги за нашия любимец. Специално за  четириногите са предвидени редица щандове, на които можем да разгледаме най-новото в кучешката мода, аксесоари, играчки и други. Разбира се, знаем колко са важни лакомствата и хубавата храна за нашия приятел, затова голяма част от щандовете са посветени именно на тях. Откриваме редица от гурме лакомства – висококачествени храни от световноизвестни брандове, но и страхотни вкусотии от местни пекари и любими барф предложения.

Новото издание на кучешкия фестивал не се различава от предишните – той отново обръща внимание на онези кучета, които се нуждаят от специална грижа и дом. На място ни очакват приюти и организации, които целят да помогнат на нашите четириноги приятели. Тези от нас, които искат да помогнат на куче в нужда или да добавят нов член към своето семейство, могат да научат как се случва това по време на Dog Fest 7.

На 16 юни е предвидена и вълнуваща кучешка програма, която има за цел да се погрижи кучетата ни да не спират да се усмихват и плезят езици с часове. Денят няма да мине без игри и предизвикателства за любимците, но и за техните стопани. Припомняме, че по традиция на кучешкият празник се провежда и парад с кучешки костюми, на който разбираме кое куче следи модните тенденции най-много. Кое е най-пъргавото и бързо куче, когато пред погледа му се появи лакомство, е въпрос, на който също си задаваме по време на кучешкия празник. Отговор получаваме само след вълнуващо treat catcher предизвикателство, в което могат да се включат нашите космати другари.

Отбелязваме си 16 юни в календара, когато заедно с нашите любими приятели на четири лапи ще прекараме един незабравим ден заедно.