От коледните визии в магазините до опаковките на подаръчните комплекти, всичко в The Body Shop ни кара да вярваме, че няма невъзможни неща и момичетата могат да постигнат всяка своя мечта. Дори да станат космонавти. Симпатичната Мис Санта също е тук, за да разчупи стереотипите в разбирането за традиционните женски роли.
Целта на Dream Big обаче е по-голяма от това да създава коледен дух на равноправие и красота. 18-месечният проект е съвместна мисия на The Body Shop и Plan International – международна организация, която защитава правата на момичетата и младите жени в над 75 държави. Основната кауза на инициативата е да предостави професионално обучение на 1500 бразилки и индонезийки от бедни райони с висока безработица и ограничен достъп на момичетата до образование. Така след това те ще могат да започнат собствен бизнес или да намерят безопасна и достойна работа.
Тази Коледа The Body Shop дарява в полза на кампанията Dream Big част от приходите от всяка покупка през ноември и декември. Ако искате да зарадвате своите любими хора с прекрасен подарък и в същото време да помогнете на момиче да сбъдне мечтите си, включете магазините на бранда в списъка си за  коледното пазаруване.