Събраха толкова много добри парчета, че ги обединиха в албума, наречен Un[real]eased. Той следва едно основно правило – всички 11 композиции са правени на 83 bmp (beats per minute), жанрово се определят като инструментален хип хоп и съдържат семпли предимно от джаз и соул класики.
Чуйте какво са направили нашите приятели тук! А пък ако ви хареса звученето на Medea in Kocmoc, сигурно ще ви е забавно и да знаете, че зад това име стоят Калоян (а.к.а HiБЯiD) и Алессандро (Medea In Trap). Последният пристига в София от едно малко градче близо до Торино по програмата за обмен на студенти Еразъм. България се оказва уютна, приятна и пълна с приятели, затова и Алессандро никога не си тръгва. С Коко се запознават случайно – в български сайт за музика. Откриват общи интереси и неусетно започват да правят собствена музика, както и свои мини турнири по FIFA (но игрите и забавите по правило идват само след като са приключили с работната сесия – защото Коко и Але са изключително сериозни по отношение на музиката).
Ако решите някоя вечер да им кажете едно ”наздраве”, минете през Влайкова. Ще ги откриете и в някои от по-приятните паркове при добро време, както и на всяко весело парти в града.
Стискаме им палци за скорошно реализиране на бъдещите творчески планове, макар самите те да твърдят, че нямат такива. Още по-добре. Най-сладкото нещо в живота е да правиш само това, което ти харесва. И то да те изстрелва директно в космоса.