JOY Station, разположен на комуникативно място в Студенстки град, е ново поколение развлекателен център, който предлага разнообразие от забавления на две нива. Бар-клубът с концертна сцена на първото ниво е място за изява на български и световни топ музиканти и може да се превърне в зала за събития. На второто ниво на JOY Station пък се намира най-голямата боулинг зала в страната с 20 писти. В развлекателния център има още аркадни игри и симулатори, билярд, джаги и дартс, както и ресторант с детски кът.

С капацитет за над 800 гости, бар-клубът на JOY Station е една от най-големите концертни сцени в България. Oзвучаването и светлинните ефекти в клуба са на световно ниво и гарантират автентично меломанско преживяване. Акустичният дизайн на JOY Station е изработен специално за залата, а озвучаването в нея е с осигурена мощност от 30 KW. Екипът професионални озвучители в JOY Station е подкрепен от осветители, които се грижат за светлинните ефекти в клуба. LED-осветлението, с възможност за изобразяване на 16 милиона цвята, допълва музикалната емоция.

Всеки четвъртък JOY Station се превръща в зала за концерти и посреща живи изпълнения на топ музиканти. Веднъж месечно за радост на българските меломани в клуба гостува и международен артист от най-висока класа. Само до края на 2013 са потвърдени изявите на световните величия Джо Лин Търнър (3 октомври) и Uriah Heep (5 декември). Сред българските изпълнители, които ще свирят в JOY Station до края на годината личат имената на БТР (10 октомври), Мастило (17 октомври.), Аналгин (24 октомври), Любо Киров (31 октомври), Белослава (21 ноември), Сигнал (12 декември), Диана Експрес (19 ноември) и неповторимата Лили Иванова (26 декември).

В дните без концерти, клубът работи като приятен бар със спортен акцент. До високите барове и сепаретата намирате шест професионални модерни маси за билиард. Те са само част от игралната зона на JOY Station, в която има и широк избор от аркадни игри и симулатори, както и джаги, въздушен хокей и дартс. На нивото на бар-клуба, има и ресторант с богато меню и открит детски кът с много атракции.

Второто ниво на JOY Station е запазено място за феновете на боулинга. С 20-те си писти центърът е най-голямата боулинг зала в България. И тук преживяването е невиждано – свръхмодерна техника на американския лидер в бранша Qubica AMF, уникално ултравиолетово и RGB-осветление. Към боулинг центъра има и бар с просторна тераса и pro shop.
В магазина се предлага пълно професионално оборудване за боулинг и билярд – от продукти като кегли, топки или щеки, през облекло до различни аксесоари за двата спорта. В pro shop-а има и работилница, оборудвана със специални машини за „дрилинг“, с които топките за боулинг стават лично „оръжие“ за всеки един играч.

Боулинг залата на JOY Station е място за среща и на професионални играчи. Тя е редовен домакин на местни и международни боулинг състезания. Обширните пространства, професионалният екип на JOY Station и големите видеоекрани в залата правят от центъра и идеална локация за провеждането на корпоративни събития. От една страна, голямата сцена, светлинните ефекти и топ озвучаването в залата са подходящи за фирмени срещи или големи официални мероприятия, като рекламни презентации, конференции, конгреси, гала вечери и награждавания. От друга, JOY Station може да е домакин и на развлекателни фирмени партита, които да включват формална част на първото ниво и турнири по боулинг или някои от другите игри в центъра.
Целта на JOY Station е да създава на всички свои посетители незабравими спомени – меломаните, боулинг маниаците, запалените по игрите и децата вече имат нов развлекателен фаворит.

JOY Station e на ул. Акад. Стефан Младенов №3 в Студентски град. За резервации: тел. 02 862 29 67. Билети за концерите можете да намерите онлайн на www.ticketpro.bg; на касите на Тикетпро, както и на място в JOY Station.