Мистериозни кутии за подаръци

Да се обгърнеш в малко мистерия е далеч по-приятно от това да знаеш всички отговори. Ако щастието не се състоеше отчасти в изненадата, то винаги и навсякъде подаръците за рожден ден, Коледа и така нататък щяха да се поднасят просто така: "Заповядай този вълнен пуловер, надявам се да ти топли през зимата". Факта, че изненадата поднася и доза щастие, сме го видели в очите на всеки, на когото сме правили подарък. Предлагаме ви четири различни бранда, от които да поръчате "мистериозни кутии", за да накарате не само чуждите, но и собствените си очи (точно така, защо да чакате друг да ви изненадва) да заискрят от щастие.

Bellebox или кутия, с която да подхраним красотата
Тази мистериозна кутия съдържа 4 до 6 козметични продукта на различни световни брандове, но винаги на обща стойност, възлизаща на над 60 лева. Дамите, които решат да направят ежемесечен абонамент, за да запълнят колекцията си от продукти за разкрасяване, трябва да имат предвид, че кутиите идват винаги в началото на месеца (какъв по-приятен начин за го започнете), плащат се с наложен платеж и струват едва 24.99 лв. Абонаментът може да бъде прекъснат по всяко време (ако рафтовете ви започнат да колабират под количеството качествена козметика), а специално за предстоящите коледни празници идва и еднократното Christmas Edition предложение. То не е съвсем мистериозно (в сайта на Bellebox ще прочетете подробности за продуктите), но за сметка на това си заслужава поръчката.

Kooky или кутия, с която да зарадваме мъниците
Кутиите, предназначени за нашите наследници, ще запалят любопитството на мъниците към света. Месечният абонамент е идеално решение за любопитковците, чиито главички са нетърпеливи да бъдат напълнени с нови знания за близки и далечни дестинации. Кутиите са направени така, че да стимулират емоционалното, социалното и интелектуалното развитие на децата, а покрай тях ще се забавлявате и вие, гарантираме. Коледното предложение тук идва с куп интересни продукти: комплект за изследователи, поредица от факти за континентите и океаните, личен паспорт и карта на света, в която да се попълват печати и стикери, дори любопитна информация за коледните празници в различни дестинации. И понеже елементът на изненада е задължителен – в кутията е добавен шарен или музикален подарък, но какъв – ще разберете на финала. Коледата кутия е опакована прекрасно, готова е за подарък-изненада и е придружена от авторска картичка и тематично коледно писмо.

Kibrit или кутия, с която да "запалим огънчето на очакването"
Това е тематична месечна кутия, която можете да поръчате еднократно или да направите абонамент (подобно на останалите предложения в селекцията ни). Във всяка мистериозна пратка ще намерите 5 до 8 разнообразни продукта, винаги на обща стойност над 60 лева. От вътрешността на всяка кутия могат да ви изненадат различни неща: козметика от натурални съставки, здравословни храни, различни аксесоари, ръчно изработени изделия или артикули за дома. Темата на кутията е обявена предварително ("за да запалим огънчето на очакването, ще споделяме винаги предварително темата на броя"), но не и продуктите. Те остават тайна до самата доставка. И тук се радваме на специални издания като Brave New Christmas и така нататък, но намираме за привлекателна и опцията за персонализирани подаръчни кутии за любим приятел.

Dicebox или кутия, с която да подкрепим българското

Това е мистериозна лайфстайл кутия, посветена на продукти с етикет "Произведено в България". "Смятаме, че българското често бива подценявано без причина, и искаме да променим тази нагласа." Ето защо, след като се абонирате за тези мистериозни кутии, към вас ще полетят литература, дизайн и креативност, създадени единствено от български производители. Освен да изненадате себе си, този тип кутии са супер подходящи и за изненада на ваши приятели. Достатъчно е да дадете някои насоки на екипа и специално изработената за скъпите ви другари кутия ще поеме по пътя си към адреса. И тук, разбира се, намираме коледно предложение. Съветваме ви обаче да разгледате и тематичните кутии Море, Топлина или Пътешествие. Темата е само за да изостри любопитството ви, а изненадата от самите продукти си остава непокътната.