Последното, което те впечатли?

Една снежна буря в средата на август, която накара температурата да падне от 30 градуса до 6 и обратно до 30 само за час.

Филмът с главно Ф?

Оз Великият и Могъщият (2013). Харесвам концепцията зад фентъзи сюжета, че дори да няма надежда, можеш да се преродиш по най-лудия и алтернативен начин и да върнеш живота си към нормалното, или да го промениш завинаги.

Концертът, който няма за забравиш?

The Rolling Stones на Old Trafford, Манчестър, 2018. Концерт на The Rolling Stones на живо може да се определи не просто като музика или изкуство, а като част от модерната ни история. Ако добавим и локацията – Old Trafford, който е храм за всеки футболен фен, да видя този концерт на живо направи преживяването уникално.

Песента на repeat в плейлиста ти?

I Want the Impossible на Vagabonds.

Мястото, което тотално надскочи очакванията ти?

Бих казал България, защото дойдох тук просто за да опитам нещо ново, очаквайки да живея в пренаселен и натоварен град, а вместо това се намерих обграден от хилядолетна история и култура, които по мое мнение трябва да се популяризират повече. Бих препоръчал да се видят по-големи градове като Пловдив и Велико Търново, но и да се прекара време в мънички градчета в провинцията, без да се изхожда от мнението, че България е София. Има толкова много да се види освен паркове и сгради.

Работната история, която не ти омръзва да повтаряш?

Позицията ми е свързана с комуникация с клиенти, така че винаги имам интересни ситуации, за които мога да разказвам. Това е супер, защото те кара да осъзнаеш, че работата всъщност ти дава ежедневен досег с реални хора и истории, а не е просто място за изпълнение на механични процеси и задачи.

Най-лудото нещо, случило ти се в България?

Беше навечерието на Нова година през 2015. Отидохме в апартамента на приятел, опитахме да поръчаме храна онлайн, но системата не работеше както трябва и най-близката дата за поръчка беше след 4 дни! Затова си сготвихме паста с песто, но нямахме достатъчно чинии и се наложи да ядем от стъклени и порцеланови чаши. После отидохме на дискотека, където в различните зали пускаха различен стил музика, но за да сменим залата, трябваше първо да излезем отново навън. Това щеше да е окей, ако навън не беше – 35 градуса, а вътре около 30!

Личността, на която се възхищаваш най-много?

Несъмнено Илон Мъск.

Предсказанията ти за бъдещето?

Нямам ясни предсказания за бъдещето си, нека кажем, че имам планове. Най-големият от тях е да създам своя компания, но между музиката, семейните ангажименти, работата и предстоящата ми сватба да намеря време за това не е лесна задача.