Последното, което истински те впечатли

Най-често ме впечатляват гледки: залезът, панорамата, разкриваща се на върха на планина, снежна Витоша, надничаща над София. Последното нещо обаче бе по-различно. Това как толкова българи успяха да се обединят в името на обща кауза да помогнат на хората в нужда. Възхитена съм от ентусиазма и готовността, с която всички тези хора се впускат в името на човечността.

Книгата, която ти помогна в професионалния път

Атомни навици на Джеймс Клиър. Изключителна книга, която ме научи, че всяка цел е постижима, стига да подходиш по правилния начин. Разковничето е в дребните, наглед незначителни действия, които с времето изграждат стабилни навици. Техниките, описани в тази книга, могат да бъдат използвани при различни обстоятелства и бих я препоръчала на всеки, независимо дали иска да промени нещо в поведението си, или просто да бъде по-организиран.

Филмът, който те описва най-добре

Не мисля, че има един филм, който би могъл да ме опише. Или поне все още не съм попаднала на него. Но ако трябва да припозная себе си в герой, то това би била Моника от Приятели. Израснах със сериала, но едва през последните години започнах да откривам приликите си с героинята. Явно съм се променила или пандемията го е направила. Надявам се да е за добро.

Курсът, който промени посоката ти

Имам разностранни интереси, но не мисля, че има толкова значителен курс, който да промени посоката ми. Като изключим шофьорския курс преди години, макар че не съм сигурна дали отговаря точно на въпроса. Но пък шофирането ми доставя огромно удоволствие и ми дава свободата да съм където и когато поискам, така че защо не.

Работната ситуация, която винаги разказваш

Преди години организирах церемония за връчване на награди. Напрежението бе голямо: покани до официални гости и медии, поръчване на плакети и какво ли още не. Точно когато си мислех, че няма как да стане по-напрегнато, разбрах, че аз ще водя церемонията, а на събитието се очакваше голяма публика. В крайна сметка по време на церемонията, докато отвътре всичко ми трепереше, се оказа, че отстрани изобщо не си е личало, и всичко мина идеално.

Най-щурата ти случка

Пътуването ми до Гранд Каньон. Винаги съм искала да го видя и при последното ми пътуване до Щатите сбъднах тази мечта. Щурото на тази случка е, че пропътувах половината страна с кола за два дни. Няколко дни преди полета ми за връщане в България решихме да направим трип до Гранд Каньон. Тръгнахме от най-североизточния щат (Ню Хемпшир) и за 48 часа минахме през 12 щата и около 4300 км. Бяхме двама души и се редувахме – докато единият шофираше, другият спеше и обратно. Беше дълго и изморително пътуване, но гледките и красотите по пътя си заслужаваха. Резултатът – бяхме на ръба на Каньона минути преди първите сутрешни лъчи. Все още не намирам думи да опиша чувството, което ме обзе в онзи момент.

Личността, на която се възхищаваш

Без да се замислям, това е майка ми. Тя е моят пример за силен и упорит човек. Винаги се е борила и се е справяла с предизвикателствата на живота, без да се оплаква. Възхищавам ѝ се за това и се надявам да мога някой ден да бъда като нея.

Твоите предсказания за бъдещето

Научила съм се да не правя предсказания или планове за бъдещето. Привърженик съм на пожелателното мислене. Та, пожелавам си нови приключения и пътувания, имам да наваксвам в това отношение. Пожелавам си развитие в професионален план. PokerStars е работно място, което подкрепя служителите си и в същото време им дава нужната свобода. Радвам се, че съм част от компания, която се е доказала на пазара и чийто приоритет са нейните служители. И може би най-силно си пожелавам спокойни времена.