Най-очакваното завръщане – „Под прикритие“ с 6 сезон

След близо 10 години пауза любимият на българите сериал Под прикритие се завръща за 6-и сезон. В момента се работи по сценария, а снимките ще са през лятото, като екипът сподели, че можем да очакваме сериалът да започне излъчване през 2025 г.

Големите новини са, че в главна роля в новия сезон влиза Юлиан Вергов. Освен него на екрана ще можем да видим и няколко от любимите ни персонажи. Михаил Билалов като Джаро и Мариан Вълев като Куката са сред потвърдените актьори, които се завръщат. Макар сюжетът в новите епизоди да се развива няколко години след последния сезон и да проследява изцяло нова история, става ясно, че част от него ще е с ретроспективен характер, а именно там може да очакваме завръщането на любимите ни герои.

Както загатнаха самите Билалов и Вълев, а и създателят на сериала Димитър Митовски потвърди – завръщането на Джаро и Куката означава, че е възможно на малкия екран да се появят и някои от другите ни любими персонажи, като Иво Андонов.

По време на пресконференцията на БНТ по-рано днес Митовски, както и част от сценаристите и режисьорите споделиха, че осъзнават отговорността, която имат заради големите очаквания, затова проектът ще е изпипан до последен детайл.

Снимка от прессконференция на БНТ по повод „Под прикритие“ сезон 6

Освен в София и нейните околности предстоящият сезон ще се снима на българското Черноморие, както и в чужбина. За сега Франфкурт е потвърден като локация, а в момента се водят преговори и за снимки в Малта. Друго нещо, което директорът на Българската национална телевизия (БНТ) Емил Кошлуков обяви е, че наскоро е сключена сделка и с HBO и епизодите ще бъдат качени и в стрийминг платформата HBO Max. „За нас е особена гордост, че успяхме да продължим сериала“, допълни той.

Чакаме нетърпеливо да дойде 2025, за да можем да се насладим на новите 12 епизода и да се потопим още веднъж в престъпния свят с някои от най-еблематичните герои в българското кино.