Нов сезон на „It’s a learning process“ с Григовор

Новият сезон на It’s a learning process стартира на 21 септември от 19:00 в КЕВА с участието на Григовор, който споделя за своя опит в писането на лирики. На събитието артистът разказва за подхода и умението да вдъхваш живот на един инструментал чрез овладяване на българския език на друго ниво. В разговора му с Явор Зографски – SMYAH, главната движеща сила зад платформата Sound in Picture, научаваме и за процеса на работа зад новия албум на So Called CrewВтори живот.

Григовор е рапър, част от групата So Called Crew с Жлъч и Гена, но и своеобразен поет текстописец. Текстовете на неговите песни имат силата да докосват по един различен и специален начин. Най-новите му парчета слушаме в албума Втори Живот, който излезе на 9 септември.

Sound in Picture е международна платформа, която обединява музиканти, фотографи и визуални артисти в колаборация. Новата музика, която създават, е облечена в серия концептуални снимки така, както фотографът я вижда. Sound in Picture е едновременно музикален лейбъл и списание за визуални изкуства, изследвайки синергията между двата свята. На откриването на It’s a learning process са налични фотокниги и тениски на платформата.

Събитието продължава от 19:00 до 21:00 и е предназначено не само за хора, които се занимават с музика и хип-хоп, а за всякаква публика. Всеки, който търси нови идеи и вдъхновение, е поканен да зададе своите въпроси в края на дискусията. На място намираме и музика и мърч от So Called Crew. Влизаме срещу 10 лева на входа.