Основната идея остава същата – да ви предоставяме информация за културните събития в пет важни града (София, Пловдив, Стара Загора, Варна и Бургас). Сега обаче programata.bg предлага и още. Повече и по-големи снимки, по-богати откъм съдържание секции, както и съвсем новата ни секция ТВ. Както става ясно от името й, в нея ще откриете програмите на най-важните телевизионни канали – с подробна информация за всеки филм, сериал и предаване, интервюта с български и чуждестранни актьори и режисьори, както и любопитни факти за живота на холивудските знаменитости.
На заглавната страница на programata.bg пък ще видите избрани от нас събития за Днес и Утре – за да можете съвсем навреме да планирате малките си бягства от ежедневието с някой интересен филм или концерт. В секция Моят град пък ще се радвате на много хубави фоторепортажи от столицата с още по-големи снимки, свежи идеи в х3 и все по-любопитни хора с мисия в Извън рамката.
Ако нещо силно ви впечатли, дайте му своето Харесва ми, за да го споделите с приятели във facebook. Неизменно ще виждате и иконките на Android Market и App Store, които водят директно към местата, откъдето потребителите на смартфони могат да си изтеглят мобилното ни приложение Програмата Mobile.