Новите ни кецове пристигат директно пред вратата

Converse е бранд с над стогодишна история. Основан още през далечната 1908 година в Масачузетс, САЩ, той бързо набира скорост и се утвърждава като един от водещите производители на спортни обувки в света. Оттогава създава някои от най-емблематичните кецове на всички времена. Един от най-знаковите модели е дело на Чък Тейлър – полупрофесионален баскетболист, който пристига в офиса на бранда с оплакване от болки в ходилата и остава като посланик на компанията, преосмисляйки дизайна на всеизвестната линия All Star и създавайки познатата днес емблема със звезда в центъра.

102 години по-късно вече добре знаем, че свободолюбивият дух се движи в удобни и стилни обувки, а сега любимите ни кецове Converse тичат още по-бързо към нас и пристигат директно на прага ни. Брандът обяви откриването на единствения си оторизиран онлайн магазин в страната. Вече можем да изразяваме своята индивидуалност с още по-голяма лекота, избирайки от огромен асортимент от модели и цветове.

Независимо дали сме отдали сърцето си на класическите червени Chuck Taylor All Star, или само чакаме да се сдобием с лимитирани колекции като Comme des Garçons, A-COLD-WALL* и ADER ERROR, в новия онлайн магазин можем да открием по нещо за всеки вкус. Признаваме си – отдавна ни се иска да можем да „извикаме“ перфектните обувки от комфорта на дома си и да ги подносим веднага щом пристигнат.

Удобството на онлайн пазаруването идва и с бърз и лесен избор от най-новите модели и колекции. Денонощният достъп до голямо разнообразие от продукти ни предоставя възможност да пазаруваме по всяко време и от всяко място с бърза и сигурна доставка до адрес, гарантираща, че новите ни кецове ще бъдат пред вратата ни в най-кратък срок. Оттам нататък оставяме новата ни придобивка сама да ни отведе право напред към нови висоти.