По случай 20-ия си рожден ден едно от първите частни издателства ни е подготвило куп изненади – ако наминете през добре познатия сайт colibri.bg, ще отбележите, че всички заглавия ви чакат с 30% по-ниска цена. Не забравяйте да посетите и стартиращия на 7 декември Зимен панаир на книгата, където Колибри ще бъде на пост с атрактивен щанд и още страхотни изненади.
Разбира се, срещите на живо с автори е една от запазените марки на издателството и ще ги има и в серията събития по случай юбилея им. На 8 декември най-превежданият и известен млад македонски писател Гоце Смилевски, чийто роман Разговор със Спиноза ни въвлича по убедителен начин в света на един от най-важните философи, ще гостува в книжарница Хеликон Витоша от 18:00 и ще отговаря на въпроси на почитатели.
Ден по-късно, на 9 декември от 18:00, във Френския културен институт гостува родената в Казабланка френска писателка Катрин Панкол, която ще раздава автографи върху книгата си Жълтите очи на крокодилите и ще споделя рецепти за успех.
През декември очакваме още две книги от българските автори Румен Алексов и Райко Матеев и сме убедени, че Колибри ще бъдат все така по младежки свежи и любопитни.