Новото издание на Dog Fest тича към Кучешкия парк

Независимо колко време отделяме на любимите ни четириноги приятели, то никога не е достатъчно. Знаем, че от време на време всеки се нуждае от поне един ден за почивка и забавление. За кучетата този ден е 17 септември, когато ни очаква вторият за годината Dog Fest

Dog Fest е организиран само и единствено с мисъл към нашия домашен любимец. В 12:00 в неделния ден се отправяме към Кучешкия парк в Южния парк 2, където нашите най-добри приятели могат цял ден да играят свободно в тревата, да опитат нови и вкусни лакомства и да правят пакости, без никой да им се кара. В рамките на кучешкия празник можем да открием най-добрите продукти за нашето куче, като по време на събитието отново се срещаме с многожество познати и любими на стопаните брандове, но също и различни пекарни, производители на козметични продукти, играчки, аксесоари и други.

Септемврийското издание отново обръща внимание и на онези кучета, които се нуждаят от специална грижа и дом – любимците без стопани. На място се срещаме с няколко организации, които се грижат за бездомните животни – Фодация „Шаро“и Бандата на 1500-те, партниращи си с фестивала от самото начало. Освен тях там ни посрещат и доброволци от StrayLoveBulgariа, Pet sisters и Slatina Puppy Gang, които също са обединени около каузата да помогнат на най-нуждаещите се.

В Кучешкия парк можем да открием и училище за кучета Послушен, които могат да ни дадат ценни съвети и насоки как да превърнем и най-големите пакостници в спокойни и послушни кучета, като те са ни подготвили и специална демонстрация на терен.

Разбира се, очакват ни много игри и награди, в които стопаните могат да покажат пъргавината на четириногите си приятели, но и интелигентността им, защото има най-различни предизвикателства – състезателни игри за тичане с препятствия, игри за най-послушните, както и за любопитните собственици, които искат да тестват своите знания за отглеждане на домашни любимци.

За доброто настроение и утоляване на жаждата отново се грижат Stella Artois, които са подготвили за посетителите освен студена и пивка бира, и много страхотни подаръци за нас и нашите любимци.

На феста може да открием и превърналия се в традиция детски кът, в който най-малките имат възможността да творят заедно с любимците си. Отбелязваме 17 септември в календара, защото ни очаква истински празник, посветен на нашите кучета с Dog Fest vol.6