Още един повод да очакваме петък – еMAG Black Friday

Ноември е месецът, в който имаме още една причина да се радваме, че петък се задава, а именно Черен петък. Все повече българи правят планове  да си купят нещо по време на празника на пазаруващите, а eMAG и тази година е подготвил страшни намаления, които да гарантират, че и ние ще сме сред тях.

През 2023 еMAG Black Friday идва на 17 ноември с оферти, в които участват и хиляди търговци, активни в платформата на eMAG Marketplace. По време на събитието клиентите имат възможността повече от всякога да се възползват от невероятни промоции. В 11-ото издание на еMAG Black Friday България се срещаме с още по-широка гама от продукти на изкушаващи цени, а пазаруването става лесно и от всяка точка на България.

Знаем колко е трудно човек да дочака новата си покупка, но eMAG са се погрижили и за товa. Доставката може да стане до над 1000 куриерски офиса, над 400 автоматизирани шкафчета за доставка на easybox или директно да се вземат от един от трите шоурума, с които компанията разполага. Разбира се, остава си опцията и за доставки до избран адрес.

Black Friday е и търговското събитие, при което се виждат актуалните тенденции в онлайн търговията. Според последните данни разпознаваемостта на Черния петък достигна 96% от цялото градско население, като 75% от тях имат и намеренията да си купят поне едно нещо по време на кампанията (проучване на Kantar Румъния). Миналата година eMAG.bg регистрира поръчки на обща стойност 58,5 млн. лв., а най-разнообразната поръчка е включвала 44 различни продукта от 29 категории.

През последните години eMAG инвестира на групово ниво в технологии и иновации, които позволяват на компанията да организират едно от наистина големите шопинг събития в региона. Благодарение на тези инвестиции тази година складът на компанията може да обработи 20% повече поръчки, като едновременно и да намали количеството на използваните опаковки.

Отбелязваме 17 ноември в календарите си, трупаме продукти във вируталната си количка отсега и подготвяме дебитната си карта за най-вълнуващото събитие, посветено на пазаруването – еMAG Black Friday.