Откриваме острова на кулинарните съкровища с Go Seaside Awards

Този месец потегляме на кулинарно приключение в открито море за втори път, да отдадем заслуженото на една от най-важните съставки на безгрижното лято: добрата храна и неустоимите напитки. Почивката край морето просто не би била същата без вкусен брънч, вечеря с приятели в ресторант, ухаещ на морски дарове, коктейл на плажа или под звуците на хубава музика. Именно затова избираме да подкрепим любимите си заведения по крайбрежието, да гласуваме за своите фаворити и, кой знае, може би да грабнем по някоя награда и за себе си.

Разбира се, както винаги се доверяваме на нашите стари познайници от Go Guide, които са наш доверен гид в света на гастро културата. Целогодишно медията разказва най-вкусните истории на заведенията, пресъздадени в техните менюта. В тяхната състезателна селекция откриваме точно онези места, които, подобно на морски фар, ни водят към неповторимия вкус и незабравимото преживяване лято след лято. Гласуването вече тече с пълна сила тук и продължава чак до 20 август, след което с нетърпение чакаме бляскавата церемония в Созопол, когато ще бъдат обявени победителите. Научаваме кои са те на 24 август.

За да се включим в гласуването, влизаме на awards.goguide.bg, регистрираме се и гласуваме във всички категории. Важно е да не пропускаме нито една от тях, за да запазим равните шансове за успех на всички участници, без значение от поредността на категорията, в която са поставени. Стискаме палци звездите да са на наша страна, защото един от гласувалите ще спечели Samsung Galaxy Z Flip5. Flip-ни и ти в новия тренд. Научи повече: https://tinyurl.com/galaxy-z-flip5.

Събитието се организира с подкрепата на на Eco Partners, JTI и Schweppes. За още актуална информация следим сайта на GoGuide, Facebook и Instagram.