ARTarea
Внимателно с Батман костюмите, ако изберете този адрес – тук Готъм тематиката е плъзнала по всички повърхности и ще ви отиде на кино оригиналността. Партито е в събота, 29 октомври, а на диджей поста ще се менкат трима: дуото 1000 names и Тео Чепилов. Завъртат сетове към 22:00, но вратите се отварят още в 20:00 и то за без пари.

Киноцентър Бояна
Заредете портфейла (и резервоара) догоре – тук ще ви трябва сериозен ресурс. На старта (29 октомври, 20:00) ни чака лабиринт на ужасите в един от закритите филмови декори, после гледаме косонастръхваща прожекция, а накрая сме на диджей парти – всичко за 30лв от eventim.bg. Срещу още 40-60лв обаче ни обличат в костюм от гардероба на студиото и ни гримират в тон с него – вадим ги, веднъж годишно е.

Арена Армеец

"Останалите зали просто ни отесняха", обясняват от Ялта и за втора година местят Хелоуийн партито си на по-широко. Пултът тук е за Любо Урсини и Виктор Калдерон, но пиронът на вечерта е Zombie Boy или фрийк шоу артист със зловещо мастило, покрило трайно цялото му тяло. Мислете друга маска, ако сте планирали да сте скелет и пратете 35/70лв на eventim.bg за входа. Пускат ни в 22:00 на 31-ви.

Carrusel
Ако ви е неудобно да излизате навън, преоблечени като вампири, влизайте тук да се срамуваме заедно. The Shame Crew пак сглобява сетлист с парчетата, които крием, че изобщо слушаме (камо ли че знаем наизуст) и кани за поредното Neon Shame парти – значи ще ни цапат и със светещи бои. На 31 октомври от 22:00 до зори срещу 10лв.