„Партньори срещу престъпление“: Криминалните истории в нашите слушалки

Нов български аудио подкаст кара косите ни да настръхнат с изобилие от истински и измислени криминални истории, които ни чакат на малкия и големия екран. Журналиста и кинокритик Зорница Аспарухова ни запознава с най-интересните филмови престъпления два пъти в месеца в рамките на 30-минутни епизоди. Обичаме криминалетата, затова не пропускаме да чуем първия епизод, който представя няколко сериала по истински случай. Каква съдба е сполетяла създателя на играта Тетрис, как се планира перфектният обир и как една вдъхновяваща история за физическа трансформация се превръща в кошмар? Научаваме в познатите платформи за слушане на подкасти.

Вече можем да слушаме първи епизод на „Партньори срещу престъпление“

Всеки епизод представя минимум една криминална фабула, която може да се гледа по телевизията, в стрийминг платформите или в киносалоните. Ако попаднем в задънена улица, жадни за нова телевизионна мистерия или трилър, но не знаем какво да си пуснем, Партньори срещу престъпление е нашият верен съветник. В препоръките не липсва и известна доза критична мисъл, която помага за трезвата преценка на зрителите, когато избират с какво да задоволят глада си за кървави филмови сюжети.

Епизодите в началото на всеки месец ни представят няколко предложения, а всеки втори епизод ни запознава с различни гости. Първите от тях са вече известни: това са телевизионната водеща и актриса Поли Недкова и радиоводещият Драго Симеонов. Очакваме с нетърпение втори епизод през идната седмица.