Coldplay
Don’t Panic
   
В оскъдните си 2 минути и 17 секунди Don’t Panic удря по правилните места, а в такива моменти Coldplay идват в правилните моменти, за да ни напомнят, че всичко ще бъде наред и то не само с албуми като Parachutes.

Twenty One Pilots

Bandito
  
Това е от песните в албума им Trench, които със сигурност не съдържат в себе си достатъчно динамични моменти, за да са сингъл, но със сигурност бавното ѝ разгръщане ни прибира на топло и ни прошепва думи, с които да поискаме помощ. Слагаме шала на врата си и сме непобедими.

Dodie

Sick of Losing Soulmates
   
Красивата мелодия изтегля несъвършенствата, с които човек се сблъсква всеки ден, просто защото е човек. Събрано в конкретна история, това ни води към нещо, в което виждаме и своето отражение. На хора, загубили други хора.

Vance Joy

Georgia
 
Това парче вирее в главата му още от 2006, но Ванс намира правилните акорди за него 9 години по-късно. "По някакъв начин намерих правилната комбинация. Начин да подредя думите на върху рифа, който звучеше правилно. Това винаги е вълшебен момент."  казва той.

Sufjan Stevens

Mystery of Love
  
Нежеланието му да бъде погълнат от разяждащата любов, но и вълнението, което тя предизвиква се спъва в китарата на Стивънс и ни държи будни докрая.