Може би мислите, че да се подарява вино е малко демоде или само за "по-възрастни" хора? Можем да ви уверим, че през последните няколко хилядолетия виното не е загубило ни най-малко от привлекателността, изискаността и стила си в ролята на подарък. Позволете ни да се застъпим за него пред вас.

Изборът на правилното вино за подарък е чудесен начин да покажете отношение и какво означава за вас получателя. Просто отделете малко време.

Eто и няколко доказателства за това твърдение. Има вина за всеки човек и случай.
Има дори вина, които традиционно се асоциират със специални поводи. На всеки празник сте добре дошли с бутилка пенливо вино. Определена реколта може да придаде особена важност на подаръка ви. Изберете година, която да отбелязва период или събитие в живота на получателя, което заслужава да бъде помнено и ще превърнете бутилката в ценно притежание.
Виното е идеалният подарък за вечеря. Можете да изберете вино, което допълва храната и показва вашата съпричастност към събитието. Ако не сте сигурни за най-доброто вино, което да отговаря на вечерята, просто се консултирайте със Seewines – това е място, където можете да откриете над 750 вида вина от цял свят. Наскоро те отвориха врати на бул. България 106, а допълнително предлагат богат асортимент в сайта си Seewines и консултация дори по телефона.

Всяка година, някой научен институт по света открива нови положителни страни на виното. Естествено, тези ползи идват само ако пиете умерено, но все пак е добре нещо толкова вкусно и повдигащо духа да е и полезно!

Виното наистина е универсален подарък, подходящ за широк кръг хора и поводи. Независимо дали празнувате Коледа, рожден ден или просто добър приятел, със сигурност ще има бутилка вино, което отговаря на вашите нужди.

За големите празници като Коледа и Нова година, когато се натрупват повече и все близки хора, на които да избирате подарък, отделете малко време за подготовка. Направете списък с три колони – получател, какво вино и каква храна предпочита, и какви идеи ви хрумват. Ще се учудите, как нещо толкова просто може така да облекчи напрегнатите дни преди празници. Отбелязвайте във втората колона всичко, което се сетите за получателя, не само вино и храна. Отбележете любимо място за почивка и екскурзия или мечтано такова. Като натрупате няколко подобни бележки, ще получите мини-предпразничен-профил на адресата на подаръка. Можете да пишете или позвъните и да го разкажете на сомелиерите от Seewines, а те ще ви предложат вино или вина, които ще направят подаръка ви ценен и желан. Прегледайте и предложенията на специалистите от Seewines. Много вероятно е да откриете готово и проверено решение.

Ако все пак решите, че искате да подарите избора на вашия колега, приятел или партньор, разнообразието от качествени вина, което предлага Seewines със сигурност, ще направи пазаруването му лесно като му подарите карта за покупки. Не се налага да избирате между електронна и реална карта – Seewines ви дават и двете. Те предлагат и един уникален и различен подарък за винени почитатели – членство в Seewines Club (3-6-12). Ако адресата на Вашия подарък е открил или започва да открива прелестта и комплексността на виното, може да направите подарък с голям и продължителен ефект. Освен това, ще бъде много специален, защото всеки месец ще напомня за вас. Специалисти от Seewines правят интересни, редки и любопитни селекции за всеки месец от годината.

Сякаш изборът на подарък никога не е бил по-лесен и същевременно запомнящ се.