Посрещаме петото издание на Dog Fest

Знаем, че както ние имаме своите любими места в града, така и нашите четириноги приятели имат своите, но знаем и това, че ако ги попитаме какво им се прави в неделя следобед, то възможният отговорът е един – Dog Fest 5.

На 4 юни кучешката градинка на задния вход на Парк център става домакин за пета поредна година на единственото по рода си кучешко събитие, в което фокусът не сме ние, а нашите усмихнати любимци. В началото на лятото Go Guide организира редовния за календарната си година Dog Fest. В рамките на деня нашите опашати приятели могат да потичат свободно, да се насладят на всякакви вкусни изкушения, да спечелят разнообразни награди и най-важното да си поиграят както заслужават. 

Уникалният празник е за кучета, но на него има и множество дейности за техните стопани. В парка гостите имат възможността да се срещнат с изложители и специалисти в областта на домашните любимци, да разберат кои са най-добрите продукти за тяхното куче и не на последно място да обърнем заедно внимание на тези четириноги, които копнеят за дом и грижа – животните от приютите и по-специално кучетата. Освен цялото забавление, което е гарантирано, всеки може да се включи в каузите на приютите: да стане дарител, да научи какви са другите възможности да помогне или да увеличи членовете на своето семейство с едно куче. Правим всичко това с разхлаждащ сладолед от Gelatiamo в ръка, защото, макар и позакъсняло, лятото пристига още през юни.

За малките посетители на фестивала също са предвидени детски кът с арт работилница и занимателни игри. По-артистичните имат възможност да се запишат предварително на урок по рисуване със Silvi The Artist, в който на място, собственоръчно да създадат истински кучешки шедьовър и да го отнесат у дома си, а за музиката и парти обстановката е отговорен диджей Denitsa Doy (cool blue). Stella Artois, които отново си партнират с Dog Fest, са подготвили специално за всички посетители зона за релакс, където можем да споделим момента с приятели и близки. Stella Artois се е утвърдила като една от най-продаваните белгийски бири в света и е звездата на всяко събитие и празненство. Наслаждаваме се на неустоимия ѝ вкус и може да спечелим блестящи награди.

Истински празник ни чака нас и най-вече нашите кучета на 11 юни в кучешката градинка зад Парк център. Началото е в 14:00.