Samsung Fashion Day с модно шоу в центъра на София

В края на миналата седмица Samsung България обяви 26 юли за Samsung Fashion Day. Събитието комбинира дългоочакваната премиерата на новите мобилни устройства Samsung Galaxy с ексклузивно ревю на непоказвани модели на модния бранд Just Cavalli. И понеже едно събитие е истински специално, когато включва и музика, от брандовете са се прогрижили и за това. Приятната атмосфера е гарантирана, защото в рамките на събитието ни очаква вълнуващ концерт с участието на големия Васил Найденов и талантливата Миахела Филева.

Технологичният бранд кани феновете на телефоните и модата да се присъединят в 20:00 към музикално-светлинен спектакъл на фонтаните пред НДК. Събитието е резултат от партньорството между Samsung България и световния Just Cavalli и на него можем да се насладим за първи път на новите колекции на модния бранд – Пролет/Лято 2024 и Есен/Зима 2023/24. 

В рамките на вечерта технологиите и модата вървят ръка за ръка. Освен че са връх в иновациите, новите продукти на Samsung идват, за да променят възприятията ни за мода и лайфстайл. Те преобразяват представата за ролята на технологиите в ежедневието и вдъхновяват хората да подхождат смело към новото и различното. В този контекст се развива и новата колекция на италианския бранд, в която модата се превръща в средство за комуникация, а повече за това научваме на шоуто от  Даниеле Ломбардо, главен дизайнер на бранда Just Cavalli.

По-нетърпеливите могат да се запознаят с новите продукти от портфолиото на Samsung още в 14:00, когато е и глобалната онлайн премиера Galaxy Unpacked. Премиерата, която се провежда в Сеул, може да бъде гледана на живо от тук. За тези, които обаче искат да видят новите смарт устройства отблизо още същия ден, това е възможно само на сцената на Samsung Fashion Day, който се провежда под мотото на Flip-ни и ти в новия тренд. 

Локацията не е случайна, избрана е емблематичната за София сграда на НДК и нейните фонтани заради лесния достъп до тях, което е в и унисон с каузата за здравословен и природосъобразен начин на живот Ходенето е модерно. Грандиозният спектакъл на Samsung България и Just Cavalli се осъществява в партньорство със Столичната община, модна агенция Визаж и Евгения Калканджиева.

Събитието е с начален час 20:00, а входът е свободен.