Прегръщаме необичайното с Hendrick’s Odd Party

Всички странни птици кацат в Университетската ботаническа градина на 23 юни, за да потопят криле в калейдоскоп от цветове и да разцъфнат като флората на непозната планета. Още от 16:00 любимият ни джин Hendrick’s ни очаква с неочаквани игри и забавления, щедра доза хумор, пищна красота и неустоим вкус и понеже не обичаме да се вписваме в скуката на ежедневния пейзаж, веднага грабваме чаша и отпиваме от приключението.

Ежегодното събитие отново превръща обикновения петъчен следобед в причудлива авантюра, като този път организаторите обещават срещи с говорещи растения, прелестни нощни пеперуди в човешки облик, ботаническо пиршество и, разбира се, превъзходни джин коктейли.

Ветрилото от странности се развява, благодарение на новото творение на майстор дистилъра Лесли Грейси, Hendrick’s Flora Adora. Лимитираната серия напитки кипи от флорална свежест, но няма да пренебрегнем и останалите ни фаворити на марката и не пропускаме да се насладим на вкуса на оригиналния джин Hendrick’s, както и на Orbium и Neptunia.

Предварителните билети за Hendrick’s Odd Party 2023: Разцъфтелиум са вече в Eventim и поради ограниченото им количество не отлагаме, за да подсигурим входа към любопитната реалност на Hendrick’s. Билетът включва безплатен коктейл и възможност за участие в забавните игри с награди по време на партито. За доброто ни настроение се грижи и live DJ сет. Не забравяме банковите си карти вкъщи, защото в рамките на събитието се приемат само безкешови разплащателни средства.