Пренасяме се в Африка с новата колекция на KNAPP

Време е да поемем юздите и да завладеем погледите около нас със стилни, ярки и смели цветове и десени, които са събрали цялото слънце на Африка в памучните си материи. Разбира се, говорим за новата колекция на KNAPPDominant Individuals, с която се срещаме на 25 май от 19:00 в Лоф.ть. Не бързаме да си ходим не само защото сме омаяни от новите дизайни, което само по себе си се подразбира. Другата причина да останем до 22:00 е специално подготвеният за събитието сет на Сократ Сократов, който ще влее ритъма на саваната в кръвта ни.

Смелостта и индивидуалността доминират в новата линия напълно по традиция на бранда, като този път от дизайните надничат цветните погледи на най-щурите представители на африканската фауна – маймуните. Централно място заемат мандрилите, които са едни от най-характерните и близки до човешките размери примати, а в тях откриваме и по нещо от себе си: любопитни, закачливи, нестандартни, изцяло издържани в утвърдената стилистика на KNAPP, но същевременно свежи и оригинални.

Нямаме търпение да видим и авторските принтове на Кристина Бъчварова, които ще бъдат изложени и продавани ексклузивно в рамките на събитието. Стилизираните анималистични дизайни и цветовете, подбрани с вкус и висок естетически усет, печелят сърцата ни, а от KNAPP са помислили и за удобството ни в горещите летни дни и нощи, защото основната материя в продуктите им през този сезон е памукът.

За да не изпуснем влака за Африка, който потегля от Лоф.ть точно в 19:00, си запазваме 25 май в календарите.