Точно както подобава на красивото й име, Беата се занимава с изящни форми, перфектни детайли и съвършени линии. С две думи – тя е дизайнер, работил дълго време в чужбина за модната линия на канадската модна магьосница Едълайн Лий, а също така за бранда LPP S.A. и британската версия на Harper’s Bazaar. Освен с мода, нашата героиня е силно заинтригувана и от архитектура, скулптура и музика, но благодарение на ABSOLUT, ще можем да видим уменията й в една съвсем, съвсем различна сфера – готвенето.

Всъщност, сферата не е диаметрално противоположна на онова, което Беата прави с удоволствие в ежедневието си – просто в рамките на Transform Today тя ще може да приложи вниманието си към детайла и естетическия си нюх, за да скрои специфично ястие за всяко от най-скъпите ѝ места в София и да създаде готварска карта на града си.

Ментор в нейното кулинарно приключение ще бъде страхотният Джун Йошида, който също е многофункционална бойна единица с познания по история на изкуството, музикалната журналистика, истинския хип хоп, но най-вече – един истински главен готвач с дълга практика в САЩ (ресторанти като Case и Ritz) и България (Пасторант, Brasserie, Cru).

Голямата вечеря с произведения на Беата ще бъде проведена на 15 ноември, а поканените гости са избрани внимателно от ABSOLUT България.