Това са само част от условията, които TELUS International Europe предоставя като един от най-големите работодатели в аутсорсинг сферата у нас.
Освен възможност да практикуваш в реална среда езика, който учиш, и да придобиеш опит с работа по проекти на едни от най-големите международни компании, TELUS International Europe предлага безплатен фитнес с 360-градусова гледка, над 20 тематични зони за почивка, както и редица безплатни обучения.
Но защо да работиш, докато учиш?
На първо място е допълнителният доход, а и всеки нов чифт готини кецове са добре дошли. Това, разбира се, е най-малкото. Работейки, ще имаш възможност да изградиш навици и да придобиеш учения, които ще ти бъдат полезни за професионалното израстване, което компанията също предлага – над 70% от мениджърите в нея са започнали от стартови позиции. Средната възраст в TELUS International Europe e 25 години, което означава, че с колегите ти ще имате общ език – макар и в компанията да се говорят повече почти 40 езика.
Отговорите на въпросите, които те вълнуват за възможностите да учиш и работиш едновременно, може да намериш на purvarabota.com. От сайта можеш да свалиш и безплатния наръчник със съвети при започване на работа. Тоест онези трудни неща като как се пише CV, как да се подготвим за интервю за работа, трудов договор и т.н.
Ако искаш да разбереш повече за TELUS International, да следиш всички новини и да надникнеш какво се случва в страхотния офис последвай ни във фейсбук и инстаграм.
За TELUS International Europe
TELUS International Europe е водещ доставчик на услуги в сферата на BPO и ITO, който от 2004 насам предоставя висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси. В компанията работят повече от 5 500 служители на територията на София, Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния), Корк и Дъблин (Ирландия). Компанията предоставя иновативно обслужване на клиенти по цял свят на повече от 40 езика. TELUS International Europe е горд член на семейството на TELUS International.