Sofia Live Club, 22 февруари, 20:00 – Марина Орсаг, Катерина Врана и Никола Тодорски
 Фестивалът ще започне с Марина Орсаг – една от най-добрите комедиантки в Хърватска. Занимава се със стендъп комедия над 10 години и е снимала за Comedy Central и всички големи бивши Югославски телевизии. Шоуто й ще бъде на английски език.

Катерина Врана е едина от най-бързо пробиващите млади комедианти в Лондон. Шоуто и Фета за кралицата е невероятно забавна интерпретация на сблъсъка на двете култури с които е свързана – Англия и Гърция от където е произходът ѝ.

Никола Тодороски е най-добрият комедиант на Македония за 2014 година и вече е популярен в нашата страна със стендъп шоутата си. Има 2 собствени предавания по телевизията, 4 главни роли в народния театър за този сезон и над 150 стендъп шоута за 2014. Побеждавал е гонга в Comedy Store London.

Studio 5, 23 февруари, 18:30 – Влади Маринов,Боги Бейков,Васил Ножаров и 21:30 (шоу на английски език) – Никола Силич, Александър Перишич, Катерина Врана
Никола Силич и Александър Перишич допълват състава, като най-добрите от Сърбия. Двамата работят ден и нощ в най-големия комедиен клуб в Белград и разсмиват публиката без умора.

Studio 5, 24 февруари, 18:30 – Иван Кирков, Васил Ножаров, Никола Тодороски и 21:30Боги Бейков, Никола Тодороски, Иван Кирков, Васил Ножаров