EVIL
от 26 септември по CBS
 
Свещеник, психоаналитик и технически експерт влизат в стаята за разпити, опитвайки да разберат дали серийният убиец Орсън ЛеРу е обладан от демон, както сам твърди. Ако имате мания по зловещите истории, този детективски сериал на ужасите има потенциал да ви обсеби. Още повече че създателите му Робърт и Мишел Кинг (правили Добрата съпруга) задават интересни въпроси за лошите хора и истинските им дяволи, докато вие пукате пуканки за следващите попадения в атмосфера а ла Досиетата Х.

ВОЙНА НА СВЕТОВЕТЕ
oт 31 октомври по FOX

Романът на Хърбърт Уелс вече е на екран в няколко варианта, а сега е ред на Хауърд Оувърман (писал сериала Misfits) да развее нов сценарий пред очите ни. "Ако извънземните изобщо ни посетят, ще е като при стъпването на Колумб в Америка, което не се отрази добре на индианците", казва Стивън Хокинг и с това пали Оувърман да изследва склонността на хората да тръгват срещу смятаните за различни. В неговата версия контактът с извънземни води до заличаване на цивилизацията и ужаси за оцелелите, но дали унищожението всъщност е случайно?
LIMETOWN
от 16 октомври във Facebook Watch

Джесика Бийл включва микрофон за ролята на радиоводещата Лиа Хадок, която се оплита в мистерията Лаймтаун – научна база, построена в сърцето на Тенеси. Там се крие нещо опасно, затрило 326 души от лицето на Земята преди десетилетие, а Лиа задълбава в минималните улики, за да разбере какво се е случило с чичо ѝ – един от изчезналите учени. Епизодите вървят по стъпките на топ подкастa за 2015 в iTunes, измислен от Зак Акерс и Скип Бронки, които се приземяват в сериала на позиция сценаристи.
ПАЗИТЕЛИТЕ
от 20 октомври по HBO    

Действието тук се развива 34 години след финала на комикса на DC, който в 12 броя разказва за маскирани злодеи и супергерои, обърнали хода на ред исторически събития. В сериала те са считани за престъпници и докато някои готвят революция, други се пробват да ги спрат. Най-важното? Сценаристът Деймън Линделоф се кълне, че оригиналната линия на Алън Мур и Дейв Гибънс от 1986 няма да бъде газена, защото "едно от правилата ни като екип разказвачи е да не разваляме събитията от комикса". Ще следим.
LIVING WITH YOURSELF
от 18 октомври по Netflix   

На смотаняка Майлс (Пол Ръд) му обещават да стане по-добър във всичко, след като се подложи на специална спа процедура. Едва ли си е представял, че когато се върне вкъщи, ще се сблъска с друга, по-нахакана своя версия и сега двамата Майлсовци трябва да намерят начин да живеят заедно. Напрежение, смях и опити за убийство са главните подправки в новата черна комедия на Джонатан Дейтън и Валери Фарис, подписани още под Мис Слънчице и Битката на половете.