Разбираме кой е най-добрият стрийт танцьор на Red Bull Dance Your Style Final

На 8 октомври в подлеза на софийското Ларго е финалът на надпреварата Red Bull Dance Your Style, който събира едни от най-емблематичните имена от съвременната стрийт денс култура в България. Най-добрите 16 танцьори и хореографи в България се изправят един срещу друг във вълнуваща танцова битка.

Тази година сред участниците са утвърдени танцьори като Реми Тоин, Симеон Йорданов (победител от изданието през 2019), Елена Коларова, както и тримата победители от първия кръг на събитието, а именно Борис Бъчваров, Павел Тодоров и Йоана Юлиянова.

На танцовото състезание зрителите имат възможността да се докоснат до невероятна комбинация от стилове, като popping, locking, hip-hop, house и още много други. Събитието започва в 17:00, като в края на вечерта разбираме кой печели първото място. Победителят има привилегията да замине на 5-дневен професионален танцов лагер във Франкфурт, който завършва със световния финал на престижното състезание. В него участват 46 стрийт денс танцьори от целия свят, а най-добрият измежду тях ще получи приза „Крал/Кралица на дансинга“.