Водка №1 в света Smirnoff създаде революционно приложение за смартфони и таблети – Mixhibit. Иновацията сглобява най-добрите преживявания на потребителите, уловени във facebook, Instagram и Twitter в единствено по рода си ефектно видео.
Безплатното приложение вече се предлага от iTunes Store и Google Play, а тази есен се очаква да се появи в още 25 магазина. Mixhibit представя видео разказ за потребителя и неговите приятели, като генерира съдържание от съответните профили в социалните мрежи.

“Ние разбираме колко е важно да можеш да свържеш физическото изживяване с виртуалната реалност”, коментира Мишел Клейн, вицепрезидент на Smirnoff. “И Mixhibit е точно този инструмент, който помага на потребителите да споделят в реално време преживяванията си по уникален и достъпен начин”.

Бета тестовете на Mixhibit стартираха през март 2013, като Smirnoff даде възможност на своите близо 10 милиона фена във facebook да го тестват преди излизането му на пазара. Множество музиканти също се включиха в доразработването на приложението, за да се получи търсеният краен резултат – лесно за употреба и иновативно приложение, създадено с помощта на почитателите на марката.

Mixhibit ми позволява да се свържа с фенове си по невероятен начин.”, споделя световноизвестният диджей Пол ван Дайк, който беше сред бета-тестърите на приложението. “Споделянето вече не се изразява само в снимка или пост. Мога да разкажа цяла история чрез интересни клипове за моите приятели и фенове.” – допълва ван Дайк, който оглавява някои от най-популярните музикални събития и фестивали в цял свят.

Освен Пол ван Дайк и известни български артисти вече изпробваха новото мобилно приложение. Кои са те и какви истории разказват техните видеа, ще научите в предстоящите две седмици на facebook страницата на Smirnoff.

В дигиталната ера, където рядко се случва нещо забележително без телефонът да е в ръцете ни, приложението Mixhibit позволява споделянето да стане по възможно най-лесния начин. Креативният процес е в ръцете на обикновените потребители. Те избират от своите снимки и статуси, както и подходяща музика от библиотеката на приложението, съдържаща повече от 10 000 песни за всеки вкус и настроение. Функциалността да се извлече информация от приятелски профили пък дава възможност и за споделяне на съвместни преживявания.

Mixhibit е опит да бъде свързан онлайн светът с този извън мрежата и е част от мисията на Smirnoff да обедини преживяванията в двете пространства. След Smirnoff Nightlife Exchange Project и Smirnoff Midnight Circus приложението Mixhibit е следващата стъпка по пътя към сближаването на хората и споделянето на техните емоционални мигове.