С танцова стъпка и кецове Converse на Sofia Live Festival

Sofia Live Festival наближава – на 23, 24 и 25 юни на сцената на софийския Колодрум излизат австралийската сензация Chet Faker, певицата и актриса Алина Паш и френският феномен Wax Taylor, а освен тях слушаме и Love’n’Joy, Me and My Devil, Vianne, 1000 Names, Bulgarian Catrader, Woomb и още много други.

В продължение на 3 поредни дни се радваме на много музика под открито небе от български и световни артисти от най-висока класа. С лайнъп като този танците до припадък се подразбират и понеже добре знаем, че летните фестивали са също толкова изморителни, колкото са наситени с емоции, не пропускаме да оборудваме краката си с възможно най-удобните обувки.

Именно затова се радваме да научим, че любимите ни Converse ще бъдат на Sofia Live Festival и независимо дали искаме да изведем новия си чифт на първата му разходка, или да поразтъпчем верните си дългогодишни спътници, няма по-подходящ повод.

От години Converse доказва, че удобството може да бъде облечено в красив дизайн. Комфортът никога не е бил по-стилен, затова не пропускаме да обуем любимите си кецове на марката и да се отбием през специалната зона, където можем да ги персонализираме с малки елементи. Така не само внасяме още повече характер в тоалета си, но и все по-често възкликваме: „Гледай ме в очите, като ти говоря!“. Не за друго, а защото всички погледи с възхита и мъничко завист неизменно се завъртат около освежените ни обувки.

Е, тръгваме с бърза крачка по петолинието право към Арена София, като преди това не пропускаме да се сдобием с билет от тук.