Сбогуваме се с лятото с последното Unlimited парти на Vivacom

Стана време да си вземем довиждане и с това лято, а какъв по-добър начин да направим това от финалното Unlimited парти на Vivacom в рамките на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Телекомът се включва в последния концерт от най-голямото музикално турне в България, което вече няколко месеца ни радва с музика на живо от някои от най-актуалните български изпълнители. Грандиозният финал ни заварва в столицата на пл. “Александър Батенберг“ от 18:00, когато можем да се насладим на любимите си български парчета.

Всички посетители могат да направят музикалното си преживяване още по-незабравимо, като споделят емоциите си в социалните мрежи лесно и бързо благодарение на Unlimited корнера на Vivacom. Телекомът е подготвил неоново изживяване за тези, които искат да бъдат в центъра на спектакъла. Най-смелите посетители имат възможността да променят визията си, като оцветят телата и лицата си с флуоресциращи бои и специално изработени Unlimited Party шаблони. Очакваме подиумът да се превърне в цветен карнавал, където на фона на неоновите светлини гостите могат да демонстрират своите оригинални рисунки и да ги заснемат с помощта на Unlimited парти филтъра.

На място на фестивала ни очакват и три Unlimited Party кули с неограничен Wi-Fi интернет достъп, за да можем да споделим преживяването със своите приятели, независимо къде са те. Концерт като този е от онези, които искаме да помним цял живот, но всички знаем колко лесно се изтощава батерията на телефона ни, когато снимаме продължително. Vivacom са се погрижили този сценарий да не стане реалност, като са снабдили кулите и с място за зареждане както с кабел, така и безжично.

По време на събитието можем и да се окажем едни от печелившите на множество вълнуващи награди, като тениски, елегантни безжични слушалки Huawei Free Buds 5, както и голямата награда – парти уикенд за двама в Ибиса. Всичко, което трябва да направим за участие в томболата, е да споделим снимка или рийлс с Unlimited Party филтъра в Instagram с #unlimitedbyvivacom, да последваме профила на Vivacom и да направим поста си публичен. Отделно можем да се включим и в допълнителна томбола на официалния сайт на Vivacom. Следим за промоутъри, които ще ни връчат картонче с QR код, водещ до специално създадената онлайн страница за регистрация за участие. На нея можем да спечелим портативна колонка Marshall Action III.

Надяваме се да сме сред големите победители, но в едно сме напълно сигурни, а именно, че няма по-добър начин да закриеш летния сезон от този. Хубава музика, добро настроение и невероятна атмосфера ни очаква на грандиозния финал на Unlimited партитата на Vivacom  и Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour.