Сердика Център обяви 14 септември за "събота на адреналина“, превръщайки се в сцена под открито небе за две ексклузивни за България събития – първата международна мото-среща на феновете на Gold Wing и танцовият спектакъл Balloonic, откриващ шестото издание на международния фестивал за съвременен танц Sofia Dance Week.
Петдневният "треффен“ на колела, организиран от мотоклуб Златно крило и обиколил Рилски Манастир, Панагюрище, Копривщица, Историческия Музей, Храм-паметник Александър Невски, завърши на покрива на Сердика Център в събота – точно в 15:00. Beach Bar събра над 500 ръмжащи мотора Honda Gold Wing. Събитието, освен атрактивно за всички присъстващи, се реализира и в подкрепа на кандидатурата на София за европейска столица на културата – 2019.
В 20:00 ердика Център обяви "танците за открити“ с първото от трите грандиозни изпълнения на примата на въздушната акробатика Натали, която демонстрира танци на 20 метра височина, издигната от балон, пълен с хелий. Balloonic спектакълът в три сета – с обръч, на ленти и само с метален обхват около кръста – предизвика вълна от удивление и аплодисменти у зрителите. Пируетите на ръба на човешките възможности, обгърнати в ярки цветове и под звуците на класическа музика доведоха до екстаз гостите на партито. За доброто настроение в Beach Bar Сердика Център се грижиха и музикалните поздрави на виртуоза на саксофон Сергей Сергеев, миксирани в сетовете на DJ Jimmy.
Е, адреналинът вече има запазено място в Сердика Център, а изненадите тепърва предстоят…Актуална информация за събитията в Beach Bar Сердика Център можете да откриете на serdikacenter.bg и на Facebook страницата.