Дегустационното меню вкрючва микс от салатки с малинов винегрет, поръсени с Горгонзола и Брoш и гарнирани с глазирани кестени, Терин от патешки дроб, полят с мед, трюфел аромат и орехи, поръсен с "пуканки" от aмарант и гарниран с блина и вишни, средно изпечено говеждо контрафиле, сервирано върху палачинкови канелони с пълнеж от картофен мус и целина, полято със сос Холандез и поднесено с букет от аспержи и моркови, кейк с тъмен шоколад и малини, ментово желе, кумкуатс и заквасена сметана.
Цената включва консумация по 125мл от вид вино по избор, 50мл уиски The Macallan 12 yo, дегустационни води Acqua Panna & S. Pellegrino. Виненият лист към менюто ще включва вина на изби Домейн Бойар, Румелия, Черноморско злато. Кувертът е 36.00лв, а за резервации можете да звъннете на телефон  02 419 18 23, или да пишете на еvents@metropolitanhotelsofia.com

Седмицата на ресторантите на Бакхус в Хотел Метрополитън е на 25 ноември