Шоу Мигранти с таланти

Мулти култи колектив  са подготвили едно специално шоу, което обединява артисти от 13 държави. Шоу Мигранти с таланти събира таланта на мигранти от Полша, САЩ, Украйна, Ирландия, Аржентина, Турция, Индия, Германия, Словения, Иран, Англия, Етиопия, Гърция. Очакват ни музика, танци, импро театър, стендъп комедии и още много изненади.

Събитието, което се провежда на 18 април в Mixtape 5, е с вход свободен и е с водещ Моника Найденова от @Inside Joke Stand-up Comedy.

Шоуто Мигранти с таланти е заключително събитие от 4-годишния проект Мигранти с таланти, който има за цел да подчертае позитивния принос на мигрантите в България и да отпразнува многообразието на идеи, умения и таланти, които те носят у нас! Досега в него участваха над 200 мигранти от целия свят, които бяха домакини на над 100 по-малки събития като арт работилнички, концерти, исторически лекции, кулинарни курсове, изложби, семинари за личностно развитие, театрални и танцови работилнички, мотивационни семинари и др.

Сред артистите, които ни очакват на 18, са музикантът Джейми Макдоналд от Ирландия с 8 издадени албума, който е свирил в десетки страни през последните 20 години, но избира България, за да създаде семейство и да твори, и наскоро издаде новия си албум Магистрала.

На събитието се срещаме и с комедиантката Моника Желева от Полша, която наскоро получи голямата награда на Inside Joke Stand-up Comedy; социалния предприемач Бушан Триведи от Индия, който свири като уличен музикант на handpan и дарява всички средства в развиващи се страни; украинката Анастасия Дегтярьова и мултикултурната ѝ група за импро театър с колеги от Германия, Гърция, Турция и България.

Очаква ни едно вълнуващо събитие.