Да откриеш София без товар на гърба или що е то city locker

В София отвори врати първото по рода си място за временно съхранение на багаж на пълно самообслужване, популярно още като self-serve luggage storage.

София, сърцето на България, е град, пълен с история, култура и изкуство. Изследването на местното наследство е задължително, но влаченето на тромави куфари или носенето на тежки раници може да съсипе удоволствието на всеки турист. Точно тук идва на помощ Public Locker Sofia със своите самообслужващи се и сигурни помещения за съхранение на багаж в близост до емблематичния булевард Витоша, който е отправна точка за множество исторически и културни обиколки в централната градска част.

Едно от най-големите предимства на използването на Public Locker Sofia е, че предлага денонощен достъп до съоръжението като гарантира, че можете да съхранявате багажа си по всяко време на деня или нощта в зависимост от часа ви на нанастаняване или напускане.

Услугата е подходяща и за тези, които летят транзитно през София, тъй като осигурява удобството да оставите багажа си в близост до центъра на града, на метри от метростанция Сердика и булевард Витоша, да се насладите на свободното си време без да носите чантите със себе си и да се върнете на летището за 20 минути, без притеснение за закъснение.

Съоръжението е оборудвано с най-съвременно видеонаблюдение, което гарантира сигурността на вашите вещи, а обемните локъри гарантират най-ниската цена за бройка багаж.

С онлайн резервации и плащания, както и достъп по всяко време с уникален цифров код, вашето изживяване ще бъде безпроблемно и без излишен стрес.

Public Locker Sofia е вашият ключ за отключване на културните съкровища на града, без да се налага да носите багаж. Независимо дали посещавате местни музеи, галерии или исторически забележителности, свободата да изследвате без чантите си е безценна. Възползвайте се от това самообслужващо се, сигурно и достъпно решение за съхранение на багаж в центъра на града, за да се потопите в оживената атмосфера на София.