Добрата новина е, че с едно нанасяне на Photoderm BRONZ върху кожата можете да стоите на слънце цели два часа без мазни петна, лепнещ пясък или следи от трудно абсорбиращ се крем.

BIODERMA години наред използва иновацията в полза на здравата кожа. Затова Photoderm BRONZ отговаря на двете най-важни условия през лятото – грижливо съхранява здравето ви и гарантира съблазнителен бронзов загар. Продуктът активира, засилва и трайно удължава естествения тен по време на излагане на слънце. Защитата на клетъчното ДНК и предпазването на кожата от фотостареене са постигнати благодарение на уникалния патент Cellular BIOprotection®.

Photoderm BRONZ има едновременно действие върху трите компонента на почерняването: активира меланогенезата, активира синтеза на меланин и изравнява разпределението на меланоцитите. Благодарение на него ще се радвате на продължителен и равномерен тен през цялото лято. Дори ако имате много светла и чувствителна кожа, нямате повод за притеснение – Photoderm BRONZ предлага МАКСимална защита за лице и тяло с фактор SPF 50 + (UVA 35), както и с фактор SPF 30 (UVA 16). Цялата слънцезащитна гама може да откриете в най-близката аптека.

Всичко за кожата и нейното здраве вижте на bioderma.bg