DRINKEE
 
Туптящ тропически бийт гони китарен риф, докато думите на португалски ни хващат неподготвени в първите 5 секунди. После разбираме, че от любов към бразилската култура Софи учи езика, за да пее любимите си песни и го внедрява и в своята музика. Парчето заслужено отнася Грами номинация за Best Dance Recording, а покрай текста му по поемата Relógio на бразилския поет Чакал на нас също ни се иска да знаехме езика.
BENADRYL
Въпреки средното темпо на песента, пулсът тутакси се ускорява, когато Софи запява "I lost my sanity with my socks/One at a time, I barely noticed" и някак започваме да се движим в ритъма на думите ѝ. Португалският тук e под формата на демоничен пристъп, който излиза от гърлото на Тъкър, без да разваля нежния и хладен тон на Benadryl, премрежен от сънливите вокали на Софи.
JOHNY
 
Стиховете на бразилския поет Пауло Лемински от 1983, по които е текстът, ни хващат още в интензивното интро с въпроса "Johny? Está me ouvindo?" ("Джони, чуваш ли ме?"). Нататък атмосферата се раздува, а с леките китари заглъхва и фактът, че не разбираме какво се пее, така че изслушваме историята на Джони до края, оставяйки се на усещането.
FUCK THEY
 
С тези две думи изхвърляме целия свят от главата си и танцуваме на "All these rules that everyone keep making up/Who the fuck is they?". Заглавието е мантра, която ни уверява, че можем да си тръгнем от партито, на което не ни се ходеше и без това. Прибираме се и организираме частно събиране със себе си като специален гост, докато подскачаме върху леглото с бийт, избягал от всякакви музикални норми.

Sofi Tukker са в Sofia Live Club на 28 март от 20:00 за 40лв от tickets.paysera.com