До края на месеца фестивалът с лятно дежурство ще мине през Московска, Александър I и Стамболийски, а първата му спирка е на Денкоглу – на 7 август там ни чакат:

Творческа зона

Дори да ви е много топло, запазете фотогеничност някак си, защото там ще щракат обективите на People of Sofia и SoСофия и може да ви дават по мрежата. Усмихнете се искрено в откритото фото студио и преминете към снимките на Ели Цонова за една разходка Между Берлин и София, но по маршрут с непоказвани досега фотографии. Ко-Миксер пък провокират интерес с множественото число в "най-добрите и нови БГ комикси", които ще покажат в рафт на улицата.

Базар зона

Не става ясно дали ще можете да си тръгнете с Halfbike, но обуйте кецовете поне за едно тест-кръгче по Денкоглу. Оглеждайте тротоарите и за аксесоарите на Krepej и MODO, защото все някоя приятелка има рожден ден, който все някога ще наближи, нали?

Детска зона
Разчупете навиците на детето и го накарайте да си заслужи нова играчка, като я изработи само от дърво. Работилницата отваря в 16:00 и приема майстори на всеки кръгъл час до 20:00. Докато малките чакат ред, могат да рисуват на открито или да се правят на архитекти в някой от съседните дюкяни, които набират чираци по същото време.

Релакс зона
Ако думата ви звучи като лежане в хамак, има нещо такова, но предимно ще се върви от щанд на щанд за хапки и глътки. Менюто е бира, бургери, вино, сладкиши и така нататък, а ако не сте дошли за това, мястото ви вероятно е отсреща – в Спортната зона, бягайте натам.