След като преди седмица до нас достигнаха големите новини за първия хедлайнер на Sofia RocksGuns N’ Roses (без Слаш и Дъф, но пък с Аксел Роуз на вокали), този понеделник станаха ясни и още две от големите банди, които ще разклатят основите на софийските кооперации през юли.

А те наистина са големи. Може би най-важната новина е, че най-сетне ще видим на живо легендарния, неостаряващия пънк рок звяр Иги Поп и неговите The Stooges. Иги ще вилнее на сцената на 8 юли, а преди него ще видим позабравените, но все така силни рок хулигани Ugly Kid Joe.

Разбрахме и че предварително обявеното място на провеждане – стадион Българска армия, няма да бъде арена на рок фестивала. Окончателното място на провеждане е националният стадион Васил Левски, а цените на билетите (които ще могат да бъдат намерени в цялата мрежа на Eventim) варират от 60 до 150лв. За ваше улеснение прилагаме схема на стадиона и ценовите зони, след което си пускаме Down On The Street на The Stooges и продължаваме да чакаме обявяването на останалите седем групи от Sofia Rocks.